NORA

2.199,00 kr.

Ryd
Information

Denne bluse er syet i stretch silke. Den er med raglanærmer og høj hals, som lukkes med betrukne knapper bag til. Blusen er med vidde i ærmerne og rynk ved manchetten. Blusens silhuet er løs.

Denne bluse kan bestilles i flere farver med og uden print.

Størrelsesguide

Denne model har et løst liv. 

Kvinder inden for de følgende mål skal vælge denne størrelse.

Small:           Bryst   xx-xx.    Talje xx-xx.     Hofte xx-xx.

Medium:      Bryst   xx-xx.    Talje xx-xx.     Hofte xx-xx.

Large:           Bryst   xx-xx.    Talje xx-xx.     Hofte xx-xx.

Vaskeanvisning
BEHANDLING AF SILKE

Du kan vælge at sende din silkebeklædning til kemisk rens eller at håndvaske den. Hvis du vælger at håndvaske, er det vigtigt at bruge et vaskemiddel der er beregnet til SILKE. Det vil sige, et enzymfrit vaskemiddel. Silke er et naturmateriale, der skal have en særlig behandling. Håndvask din silkebeklædning i lunken vand (30 grader) med en lille smule enzymfri silkesæbe. Sørg for at sæben er opløst i vandet, før beklædningen kommes i. Lad ikke silken ligge i blød da sericinet (limen/det vandopløseligt protein) i silken går i opløsning under længere tids iblødsætning. Skub silken frem og tilbage i sæbevandet. Skyl herefter i flere hold lunken vand, til sæben er ude. Tilfør her efter en halv dl. hvid eddike (ikke brun da det indeholder et sukkerstof) for at neutraliserer enhver rest af sæbe og genoprette silkens naturlige glans. Eddike gør en stor forskel! Giv nu stoffer en sidste skylning for at fjerne evt. eddikelugt. Vrid ikke silken når den er våd. Pres vandet let/forsigtigt ud af tøjet, rul herefter beklædningsdelen blødt i et rent håndklæde og læg herefter delen til tørre, gerne liggende fladt på et tørt håndklæde. Hæng aldrig din silkebeklædning i direkte sol, da solen bleger og mørner silkefibrene. Stryg så vidt muligt silke på bagsiden ved laveste varme. Kan med fordel gøres, når silken er let fugtig. Pletrens ALDRIG på silke. Det tager farven og der kommer skjolder. Vælger du at maskinvaske din silke, skal det være på silkeprogram, i vaskepose og med enzymfri vaskemiddel. Du skal dog være opmærksom på at, du ikke kan være sikker på at maskinen ikke indeholder rester af enzym vaskemiddel, som kan ødelægge silken. Du vil heller ikke opnå eddikens virkning. Vi vil til enhver tid anbefale håndvask frem for maskinvask.

Håndvask i punktform: 

Sæbe til silkevask (enzymfri) 30 grader lunken vand Lad ikke silken ligge i blød Skub silketøjet let frem og tilbage i sæbevandet Skyl i flere omgange lunkenvand Slut af med at tilsætte hvid eddike i skyllevandet. Skyl så i sidste hold vand uden eddike. Tryk silken let, rul i et håndklæde og læg herefter til tørre på tørt håndklæde. Stryg ved svag varme (en prik) gerne på bagsiden.

Vores nyeste varer

Shopping cart
Shop
0 Wishlist
My account